Eva Seeds v Kolumbii, ExpoMedeWeed

První mezinárodní veletrh lékařského konopí v Kolumbii, ExpoMedeWeed. Jak by ne, Eva Seeds musela být u toho. První veletrhy konopí v jakékoli zemi jsou velkou stimulací pro značku, která působí na trhu již 10 let, jako je náš případ.

Zasít první semena v nějaké zemi je vždy obohacující, sdílení zkušeností, poskytování rad a získávání znalostí není nikdy dost.

ExpoMedeWeed, Eva Seeds
ExpoMedeWeed, Eva Seeds

Sídlem ExpoMedeWeed byla Botanická zahrada v městě Medellín, místo skutečně nemohlo být příhodnější pro tuto událost. Cena vstupenky a skutečnost, že se veletrh konal v týdnu pravděpodobně nepřispěla k masivní návštěvnosti, ale přesto publikum nebylo publikum nezajímavé.

Při naší návštěvě Kolumbie jsme měli jedinečnou příležitost navštívit oblast Cauca, konkrétněji Toribío. Vidět indiány a seznámit se s jejich způsobem pěstování rostlin a moci strávit s nimi jeden celý den byl neuvěřitelný zážitek, na který jen tak nezapomeneme. Rádi bychom předali našepoděkování Henrymu, organizátorovi veletrhu, za jeho pohostinnost a veškerý čas, který nám věnoval před zahájením celé akce.

Eva Seeds v Kolumbii, ExpoMedeWeed
Eva Seeds v Kolumbii, ExpoMedeWeed

Za zmínku stojí také semináře, které se konali před akcí i po ní, díky čemuž jsme se jich mohli zúčastnit a měli příležitost vyslechnout příspěvky, které přednesly Dr. Paola Pineda a Paulina z Mamá Cultiva, Ana Maria Gazmuri z Fundación Daya a seznámit se s Natálii z Cultivando Esperanza. Výjimečné a odvážné osoby, které nás dojaly svými zkušenostmi mezi pacienty léčenými prostřednictvím THC, a na které bude dozajista historie vzpomínat jako na průkopníky této věci v tomto pokryteckém nerozumném světě.

Tímto bychom také rádi poděkovali organizaci veletrhu ExpoMedeWeed a vyjádřili naše přání pro Kolumbii, aby se stala příkladem v otázce legalizace konopí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *