GIPSY HAZE

Odrůda marihuany Gipsy Haze vznikla s cílem nabídnout u konopí genetiku Haze s rychlejší dobou květu, než je obvyklé.

Kup si Gipsy Haze

Nové generace Eva Seeds vytvořily vynikající produkt zkřížením (Jack Herer x Black Domina) x Space Bomb za účelem vytvoření velmi aromatické, chutné, produktivní a stabilní rostliny. Gipsy Haze dispozici je ve formátu feminizovaných semen.

Gipsy Haze z Eva Seeds
Gipsy Haze od Eva Seeds

Růst Gipsy Haze je rychlýsilný, rozvětvený a souměrný, ve velmi krátké době je rostlina schopna vyprodukovat množství větví plné pupenů. Má elegantní a robustní strukturu, kterou vytváří velké a tenké listy. Je vysoce odolná vůči nepříznivým teplotám (obzvláště teplu). Velmi dobře reaguje na prořezávání typu FIM nebo apikální, lze ji pěstovat metodou SOG (moře zeleně) a SCroG.

Snadno se přizpůsobí jakémukoli typu pěstování (indoor, outdoor, skleník) a prostředkům (země, kokos, hydro apod.), se středními nutričními potřebami, a to jak pro růst, tak pro květ, je schopna bez problémů snášet i vysoce nutriční prostředí.

Během fáze květu produkuje velmi husté pryskyřičné pupeny s intenzivním citrusovým aroma typu limetka s nádechem kadidla a ovoce připomínajícím mango. Vzhledem k vysoké koncentraci kanabinoidů a exotické kombinaci terpenů se ideálně hodí pro extrakci pryskyřice vysoké kvality.

Gipsy Haze kvetoucí
Gipsy Haze kvetoucí

Také vyniká silnou citrusovou chutí typu limetka-citrón s nádechem kadidla a manga. Při konzumaci Gipsy Haze uvolňuje intenzivní vůni kadidla, která se rychle šíří a zaplní celou místnost.

velmi silný, aktivní a rozveselující účinek, který se ideálně hodí pro setkání s přáteli. Také se používá pro lékařské účely k úlevě při určitých bolestech a ke zlepšení nálady.

Pěstování Gipsy Haze indoor:

Gipsy Haze lze sklízet po 60–65 dnech květu, pokud rostliny dosáhly dostatečného růstu. Doporučujeme nechat vyrůst do výšky 35–45 cm a poté změnit fotoperiodu, a tak zahájit dobu květu (12 h světla a 12 h tmy). Na konci doby květu by rostliny měly mít výšku 75–110 cm.

Gipsy Haze kvetoucí indoor
Gipsy Haze kvetoucí indoor

Pěstování začíná výsevem semen. Doporučujeme vysít 9 kusů na metr čtvereční, pokud používáte květníky o velikosti 7 l a přibližně 6 kusů na metr čtvereční, pokud používáte květníky o velikosti 11 l.

Produkce přibližně 500-600 gramů na metr čtvereční, v závislosti na prostředcích a podmínkách pěstování.

Pěstování Gipsy Haze venku:

Gipsy Haze prokazuje velkou odolnost především při venkovním pěstování, dosahuje výšky 1,8-3 metry a na konci svého cyklu produkce 500 g až 1 kg na rostlinu, v závislosti na prostředích a velikosti nádoby.

Severní polokoule:

 Vhodná doba pro výsev březen–červen pro sklizeň mezi 5–15 říjnem.

Jižní polokoule:

Vhodná doba pro výsev září–prosinec pro sklizeň mezi 5–15 dubnem.

Gipsy Haze venku
Gipsy Haze venku

*Pěstování je možné i mimo sezónu za předpokladu, že to podmínky prostředí umožňují, přitom je třeba vždy mít na paměti dostupné množství hodin s denním světlem, protože se jedná o feminizovanou odrůdu závislou na světle.

TECHNICKÁ KARTA GIPSY HAZE:

Obsah THC: velmi vysoký (18–22 %) CBD: nízký

80 % KONOPÍ SETÉ 20 % KONOPÍ INDICKÉ

OCENĚNÍ:

  • 2. Cena – Oil Hunters Brutal Cup 2015 – kategorie mechanická extrakce
  • 1. Cena – Copa Cannaval 2015 – kategorie pryskyřice
  • 1. Cena – Copa Cannaval 2017 – kategorie profesionální
  • 3. Cena – Copa Litoral de los Poetas 2017 – kategorie extrakce bez rozpouštědel.
  • 3. Cena – Copa Secreta Chile 2017 – kategorie outdoor.
Gipsy Haze květina sucho
Gipsy Haze květina sucho