PINK PLANT

Odrůda marihuany Pink Plant vznikla s cílem získat rychle rostoucí a silný hybrid, který by byl velmi odolný.

Kup si Pink Plant

Tým Eva Seeds zkřížil konopí seté High Level s indickým TNT Kush za účelem najít exemplář, který by mohl mít charakteristiku obou odrůd. K dispozici ve formátu feminizovaných semen.

Pink Plant od Eva Seeds
Pink Plant od Eva Seeds

Výsledkem je rostlina s velmi rychlým růstem, silná a rozvětvená, která rychle vyroste do vhodné výšky. Je velmi odolná nepříznivému klimatu a vysoké vlhkosti. Velmi dobře reaguje na prořezání typu FIM nebo apikální a lze ji pěstovat metodou Sea of Green (SOG) a SCROG.

Během doby květu vytváří kompaktní, pryskyřičné a dlouhé palice. Většina exemplářů má během kvetení purpurovou barvu a/nebo růžové pestíky, ačkoli jiné exempláře jsou zelené, jako většina odrůd, přičemž v obou případech si zachovávají organoleptické kvality (vůně a chuť) velmi podobné. Palice uvolňují diskrétní aroma čerstvého ovoce. Vhodné pro pěstování, kde by silná vůně mohla být překážkou.

Pink Plant od Eva Seeds outdoor
Pink Plant od Eva Seeds outdoor

Má ovocnou chuť připomínající mišpule s eukalyptovou příchutí. Má silný a cerebrální účinek, spíše stimulační a kreativní na začátku a více relaxační, příjemný a fyzický po uplynutí určité chvíle. Dokonale se hodí pro příjemné chvíle s přáteli. Používá se pro lékařské účely, ke stimulaci chuti, zlepšení nálady a uvolnění určitých typů bolesti.

Snadno se přizpůsobí jakémukoli typu pěstování (indoor, outdoor, skleník) a prostředkům (země, kokos, hydro atd.), se středními nutričními nároky, a to jak pro růst, tak pro květ, je schopna bez problémů snášet i vyšší úroveň živin.

Pěstování odrůdy Pink Plant indoor:

Pink Plant lze sklízet po 55–60 dnech květu, pokud rostliny dosáhly dostatečného růstu.

Doporučujeme nechat vyrůst do výšky 50-60 cm a poté změnit fotoperiodu, a tak zahájit dobu květu (12 h světla a 12 h tmy). Na konci doby květu by rostliny měly mít výšku 80-100 cm.

Pink Plant od Eva Seeds indoor
Pink Plant od Eva Seeds indoor

Pokud začínáte s výsevem semene, zasejte přibl. 9 kusů na metr čtvereční, pokud používáte konečné květníky o velikosti 7 l nebo přibl. 6 rostlin na metr čtvereční, pokud používáte květníky o velikosti 11 l.

Produkce přibližně 360-630 gramů na metr čtvereční, v závislosti na prostředcích a podmínkách pěstování.

Pěstování odrůdy Pink Plant outdoor:

Pink Plant se daří skvěle při outdoorovém pěstování, vytváří velké rostliny s velmi vysokou produkcí.

Dosahuje výšky přibl. 2-4 metrů, s produkcí kolem 1-2 kg na rostlinu.

 Severní polokoule:

Vhodná doba pro výsev duben–červen pro sklizeň mezi 1.-7. říjnem.

 Jižní polokoule:

Vhodná doba pro výsev říjen–prosinec pro sklizeň mezi 1.-7. dubnem.

Pink Plant od Eva Seeds outdoor
Pink Plant od Eva Seeds outdoor

*Pěstování je možné i mimo sezónu za předpokladu, že to podmínky prostředí umožňují, přitom je třeba vždy mít na paměti dostupné množství hodin s denním světlem, protože se jedná o feminizovanou odrůdu závislou na světle.

TECHNICKÁ KARTA PINK PLANT: 

 OBSAH THC: velmi vysoký (17-21 %) CBD: nízký

85 % KONOPÍ SETÉ 15 % KONOPÍ INDICKÉ

OCENĚNÍ:

  •   1. Cena – Copa Natura Verde 2013 – kategorie profesionální
  •   2. Cena – Cannabis Canarias Cup 2014 – kategorie Sativa
Pink Plant outdoor
Pink Plant outdoor