Eva Seeds v Chile, ExpoWeed

Skvělý veletrh  Expoweed Chile 2016, blahopřejeme všem, zejména publiku, není pochyb, že tento veletrh je tím, čím je, díky vám. Děkujeme Chile, byl to báječný zážitek…

Musíme uznat, že každým rokem nás Chile překvapí něčím novým a lepším, dělá ohromné pokroky v samo kultivaci, v extrakcích i finální kvalitě produktu. Žádostivost naučit se vše o této přátelské rostlině žene tuto zemi exponenciálně kupředu a již dnes nemá snad nic společného se situací, ve které jsme zemi viděli při naší první návštěvě před pouhými pěti lety. Neběžíte, přímo letíte…

Expoweed Chile, Eva Seeds
Expoweed Chile, Eva Seeds

Bylo nám skutečně potěšením sdílet s vámi naše 10. výročí, EVA SEEDS znovu ukázala, že je mnohem víc než jen pouhým stánkem.

Znovu jsme se přesvědčili o tom, že naše odrůdy zakořenily v této přátelské zemi a že našich odrůd si zde cení tak, jak si zaslouží, a že v Chile nás mají rádi.

Strávili jsme tři fantastické dny v personalizovaných  tričkách EVA SEEDS s designem k jejímu 10. výročí a představili naši novou odrůdu Gipsy Haze, variantu „Haze“ s pouhými 60-65 dny kvetení, o které jsme přesvědčeni, že splní všechna vaše očekávání.

Děkujeme společnosti Neurocopa del Pacifíco za další pozvání na její akci, děkujeme společnosti Mamá Cultiva a nadaci Fundación Daya za jejich odvahu, firmě Junkie za fantastická trička a děkujeme našim distributorům, Grow shopům a dalším partnerům, kteří nás podporují a důvěřují naší značce.

Již teď si přejeme se s vámi znovu setkat… Těšíme se na příští ExpoWeed!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *