FURIOUS CANDY

Odrůda marihuany Furious Candy vznikla s cílem nabídnout velmi pryskyřičnou, produktivní odrůdu s rychlým růstem.

Kup si Furious Candy

K získání Furious Candy byly zkříženy odrůdy dobře známe pro své intenzivní aroma a vysokou produkci pryskyřice, jedná se o Papa’s Candy a White Shark. K dispozici ve formátu feminizovaných semen.

Furious Candy od Eva Seeds
Furious Candy od Eva Seeds

Furious Candy má robustní a vyvážený růst, vytváří široké listy a stonky tmavě zelené barvy. Vytváří velký středový stonek obklopený silnými satelitními větvemi plnými pupenů. Dobře reaguje na prořezávání, přestane vytvářet velkou středovou palici a začne vytvářet více středových a hustých větví.

Během doby květu vytváří velmi pryskyřičné a kompaktní hlavice intenzivním ovocným a sladkým aroma, typu jahodové žvýkačky. Nabízí vysokou produkci pryskyřice a intenzivní kombinaci terpenů, pročež se výborně hodí pro extrakce pryskyřice.

Furious Candy od Eva Seeds indoor
Furious Candy od Eva Seeds indoor

Furious Candy má sladkou chuť s velmi intenzivní ovocnou sladkou příchutí příchutí jahodové žvýkačky se zemitými a květinovými tóny, které dlouho přetrvají v ústech.

Její účinek je silný a relaxační s rozveselujícím efektem, který vás nechá lehce omámené s úsměvem na tváři. Dokonale se hodí pro odreagování po náročném dni.

Snadno se přizpůsobí jakémukoli typu pěstování (indoor, outdoor, skleník) a prostředkům (země, kokos, hydro atd.), se středními nutričními nároky, a to jak pro růst, tak pro květ, je schopna bez problémů snášet i vysoce nutriční prostředí.

Pěstování odrůdy Furious Candy indoor:

 Furious Candy má rychlou dobu květu, za pouhých 45-50 dní květu bude připravena ke sklizni, pokud rostliny dosáhly dostatečného růstu.

Doporučujeme nechat vyrůst do výšky 40-60 cm a poté změnit fotoperiodu, a tak zahájit dobu květu (12 h světla a 12 h tmy). Na konci doby květu by rostliny měly mít výšku 80-100 cm.

Furious Candy, Eva Seeds
Furious Candy, Eva Seeds

Pokud začínáte s výsevem semene, zasejte přibl. 9 kusů na metr čtvereční, pokud používáte konečné květníky o velikosti 7 l nebo přibl. 6 rostlin na metr čtvereční, pokud používáte květníky o velikosti 11 l.

Produkce přibližně 450-600 gramů na metr čtvereční, v závislosti na prostředcích a podmínkách pěstování.

Pěstování odrůdy Furious Candy outdoor:

Furious Candy je při outdoorovém pěstování široká a robustní, dosahuje přibl. výšky 2 m na konci doby květu, s produkcí mezi 700 g a 1 kg na rostlinu v závislosti na prostředích a velikosti nádoby.

 Severní polokoule:

Vhodná doba pro výsev březen–červen pro sklizeň kolem. 1. října.

 Jižní polokoule:

Vhodná doba pro výsev září–prosinec pro sklizeň kolem 1. dubna.

Furious Candy od Eva Seeds outdoor
Furious Candy od Eva Seeds outdoor

*Pěstování je možné i mimo sezónu za předpokladu, že to podmínky prostředí umožňují, přitom je třeba vždy mít na paměti dostupné množství hodin s denním světlem, protože se jedná o feminizovanou odrůdu závislou na světle.

TECHNICKÁ KARTA FURIOUS CANDY:

 OBSAH THC: velmi vysoký (14-17 %) CBD: nízký

30 % KONOPÍ SETÉ 70 % KONOPÍ INDICKÉ

OCENĚNÍ:

  •  2. Cena – Canary Islands Cup 2015 – categoría Hash
Furious Candy od Eva Seeds
Furious Candy od Eva Seeds