JAMAICAN DREAM

Odrůda marihuany Jamaican Dream vznikla po výběru semen pocházejících z Jamajky, po cestě, kterou podnikli breedři společnosti Eva Seeds v roce 2007.

Kup si Jamaican Dream

Překvapením týmu Eva Seeds bylo, že jamajská semena byla poměrně dost homogenní a mnohá z nich rozkvétala rychle. Vznikl nejrychlejší a nejproduktivnější exemplář, s pouze 42-45 dnů kvetení stačí, abyste mohli sklízet tuto silnou odrůdu konopí setého. K dispozici ve formátu feminizovaných semen.

Jamaican Dream od Eva Seeds
Jamaican Dream od Eva Seeds

Jedná se o rostlinu s rychlým a souměrným růstem, vytváří protáhlý pyramidální tvar a množství větví plných pupenů. Velmi dobře reaguje na prořezávání typu FIM nebo apikální a lze ji pěstovat metodou Sea of Green (SOG) a SCROG.

Během doby květu rychle vyprodukuje velké množství velkých kompaktních a pryskyřičných palic. Jamaican Dream má zvláštní naoranžovělé a velmi silné pestíky, díky nimž ji snadno rozpoznáte. Palice uvolňují sladké a diskrétní aroma s mandlovými tóny.

Jamaican Dream od Eva Seeds indoor
Jamaican Dream od Eva Seeds indoor

Má chuť po sladkém ovoci s mandlovou příchutí. Její účinek je silný, aktivní a velmi rozveselující, skvěle se hodí na setkání s přáteli nebo pro kreativní inspiraci. Používá se také k lékařským účelům na zlepšení nálady.

Snadno se přizpůsobí jakémukoli typu pěstování (indoor, outdoor, skleník) a prostředkům (země, kokos, hydro atd.), se středními nutričními nároky, a to jak pro růst, tak pro květ, je schopna bez problémů snášet i vysoce nutriční prostředí.

Pěstování odrůdy Jamaican Dream indoor:

Jamaican Dream má velmi rychlé kvetení, vzhledem k tomu že se jedná o konopí seté, pouhých 42-45 dnů květu, pokud rostliny dosáhly dostatečného růstu.

Doporučujeme nechat vyrůst do výšky 50-70 cm a poté změnit fotoperiodu, a tak zahájit dobu květu (12 h světla a 12 h tmy). Na konci doby květu by rostliny měly mít výšku 80-90 cm.

Jamaican Dream od Eva Seeds indoor
Jamaican Dream od Eva Seeds indoor

Doporučujeme vysít přibl. 9 semen na metr čtvereční, pokud používáte květníky o velikosti 7 l a zasadit přibl. 6 rostlin na metr čtvereční, pokud používáte květníky o velikosti 11 l.

Produkce přibližně 360-630 gramů na metr čtvereční, v závislosti na prostředcích a podmínkách pěstování.

Pěstování odrůdy Jamaican Dream outdoor:

V exteriéru roste Jamaican Dream do výšky i do šířky, během krátké doby vytvoří velké rostliny, s přibl. Výškou 2 metrů, v závislosti na době výsevu.

Produkce přibližně 500 g–1 kg na rostlinu, v závislosti na růstu, velikosti prostředků pěstování a poskytnutých podmínkách.

 Severní polokoule:

Vhodná doba pro výsev duben–červen pro sklizeň mezi 23.- 30. zářím.

 Jižní polokoule:

Vhodná doba pro výsev říjen–prosinec pro sklizeň mezi 23.-30. březnem.

Jamaican Dream od Eva Seeds outdoor
Jamaican Dream od Eva Seeds outdoor

*Pěstování je možné i mimo sezónu za předpokladu, že to podmínky prostředí umožňují, přitom je třeba vždy mít na paměti dostupné množství hodin s denním světlem, protože se jedná o feminizovanou odrůdu závislou na světle.

TECHNICKÁ KARTA JAMAICAN DREAM:

OBSAH THC: velmi vysoký (17-21%) CBD: nízký

90 % KONOPÍ SETÉ 10 % KONOPÍ INDICKÉ

OCENĚNÍ:

  • 1. Cena publika za nejlepší pryskyřici na semináři Bella Flor Arseca XIII
  • 2. Cena – Copa Bella Flor Arseca XIII – kategorie pryskyřice
  • 1. Cena Slovakia Cannabis Cup 2011 – kategorie Outdoor
  • 1. Cena – Canarias Cannabis Cup 2013 – kategorie Outdoor
  • 2. Cena – Copa Natura Verde 2013 – kategorie BHO
  • 2. Cena – Cannabis Canarias Cup 2014 – kategorie BHO
  • Cena – Chica v roce 2016 – Soft Secrets España
  • 2. Cena – Copa del Mar 2016 – kategorie Outdoor
  • 1. Cena – Copa Esmeralda 2018 – kategorie květiny