Eva Seeds a revoluce terpenů, Spannabis 2017

Pokud jste se nemohli zúčastnit veletrhu Spannabis 2017, přišli jste o historickou událost, v rámci níž EVA SEEDS společně s firmou CALI TERPENES zahájily revoluci ve světě konopí.

Jsme velmi hrdí na to, že jsme první bankou semen, která nabízí veřejnosti terpeny svých odrůd.

Produktové novinky prezentované na letošním veletrhu Spannabis 2017 firmou Eva Seeds ve spolupráci s firmou Cali Terpenes jsou terpeny 100% přírodní a čisté, specifické pro každou z našich konopných odrůd. Naše terpeny jsou 100% bez obsahu kanabinoidů a nečistot vznikajících při přímých extrakcích terpenů z konopí. Pro přípravu našich terpenů používáme stejný typ terpenů, ale pocházejí z jiných rostlin. Nejedná se o kopie, nýbrž o věrné rekonstrukce, ještě dokonalejší a čistší než originály extrahované z konopí. Málokdy je možné vylepšit něco originálního, ale tentokrát tomu tak je.

Eva Seeds a revoluce terpenů, Spannabis 2017
Eva Seeds a revoluce terpenů, Spannabis 2017

Kromě toho, že jsou terpeny hlavní složkou esenciálních olejů některých rostlin a květů, jako např. pomerančovníku, citroníku nebo konopí, terpeny určují barvu a chuť marihuany. Terpeny také působí jako přírodní ředidlo, proto jsou schopny naředit jakýkoli extrakt, olej nebo pryskyřici.

Tyto produkty, které firma CALI TERPENES uvedla na americký trh před několika měsíci, se prezentují v tekuté podobě a mají přesný profil odpovídající výsledkům analýz GC a EM specifických odrůd konopí, jako např. Gipsy Haze, jeden z nejprodávanějších terpenů konopí na veletrhu Spannabis 2017.

Terpeny z Eva Seeds z Cali Terpenes
Terpeny z Eva Seeds z Cali Terpenes

A…K ČEMU SLOUŽÍ NAŠE TERPENY?

  • Přidávají aroma a chuť vysoce koncentrovaným extraktům, které během procesu purifikace ztratily své terpeny. Příkladem by mohly být tzv. „dab pens“ prodávané především na trhu v zemích, kde je prodej marihuany legální, jako např. USA. Tyto obsahují extrakt typu „Clear“ nebo extrakt prostřednictvím CO2, oba s přidanými terpeny.
  • Tyto terpeny neobsahují kanabinoidy, ale působí jako modulátor kanabinoidního efektu, jako THC. Například přidáním terpenů konopí setého, tj. sativy, Jamaican Dream do destilovaného extraktu typu Clear s přibl. 86% obsahem THC byste získali extrakt se stimulačním a energii dodávajícím účinkem, s aroma a chutí odrůdy Jamaican Dream. Kdybychom ale přidali terpeny indické odrůdy, jako např. TNT Kush, výsledkem by byl extrakt s relaxačním účinkem a chutí a aroma odrůdy TNT Kush.
  • Terpeny Marihuany z Eva Seeds z Cali Terpenes
    Terpeny Marihuany z Eva Seeds z Cali Terpenes
  • Naše terpeny také slouží k přidání chuti a aromatu specifických odrůd konopí tekutým odpařovaným látkám elektronických cigaret, známým jako e-liquidy, glyceríny, propylenglykoly a další báze pro odpařování. Tak si můžete užívat autentické chuti svých oblíbených odrůd, aniž byste museli bezpodmínečně pocítit účinek každé z nich.
  • Naše terpeny mají četné a nejrůznější možnosti použití, kromě dalších také použití v aromaterapii.

HLAVNÍ VLASTNOSTI TERPENŮ OD EVA SEEDS:

  • 100% čisté terpeny
  • Terpeny 100% přírodní a bez obsahu rozpouštědel či těžkých kovů
  • Terpeny 100% bez obsahu THC, CBD nebo jakéhokoli jiného kanabinoidu, pročež se jedná o 100% legální produkty s možností rozesílání do celého světa.
  • Terpeny 100% bez obsahu propylenglykolu, etylenglykolu, glycerínů a jiných bází.
  • Terpeny vhodné pro aromaterapii
  • Naše terpeny mají certifikáty „Food Grade“, „Kosher“ a „Halal“, a samozřejmě splňují evropské normy o odpařování.
  • Terpeny extrahované přírodním způsobem, prostřednictvím ekologických metod a bez rozpouštědel typu ethanol, CO2 nebo methanol.
Eva Seeds a Cali Terpenes, Spannabis 2017
Eva Seeds a Cali Terpenes, Spannabis 2017

JAK POUŽÍVAT NAŠE TERPENY:

  • Doporučujeme používat maximálně 4 % terpenů na jeden gram extraktu, pryskyřice, oleje nebo odpařitelné tekuté báze.
  • Přímo NEPOŽÍVEJTE. Přímo NEODPAŘUJTE. Zabraňte styku s pokožkou a očima.
  • Skladujte na chladném a suchém místě, v dostatečné vzdálenosti od zdrojů tepla a v původním balení.
  • Každý 1 ml obsahuje 20 až 30 kapek (v závislosti na velikosti kapátka).
  • Budete-li mít nějaké otázky ohledně funkce terpenů, můžete se obrátit na technický tým Eva Seeds prostřednictvím e-mailu nebo sociálních sítí a také prostřednictvím webu firmy Caliterpenes www.caliterpenes.com.

Ještě jednou bychom rádi poděkovali všem těm, kteří si cení naší tvrdé práce, kterou každoročně vyvíjíme, abychom vám nabídli jen to nejlepší.

Níže si můžete přehrát souhrnné video z veletrhu Spannabis 2017, které pro vás připravila Eva Seeds:

 

4 komentáře: „Eva Seeds a revoluce terpenů, Spannabis 2017

  • Tuesday March 21st, 2017 (06:53 PM)
    Trvalý odkaz

    Tremenda spannabis pasamos y como no eva tenia que dar la sorpresa como cada año innovando muchas gracias eva los terpenos son una pasada en mi shatter !!!!! Forza Eva !!!!!

    • Saturday April 22nd, 2017 (08:48 AM)
      Trvalý odkaz

      Hola.

      Gracias hermano, estoy contigo tremenda feria la de este año. Espero que disfrutes con nuestros terpenos, como siempre intentado daros lo mejor de nosotros mismos.

      Salud.

    • Wednesday December 13th, 2017 (03:18 PM)
      Trvalý odkaz

      En nuestra categoría terpenos podrás ver todas las variedades disponibles.
      Saludos y buenos días,
      Eva Seeds.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *