Eva Seeds, šampión poháru Cannaval 2018

Na Tenerife se znovu konala soutěž specializovaná na konopí, nejvýznamnější a nejnavštěvovanější na Kanárských ostrovech – „Copa Cannaval“.

Jedním z nejdůležitějších požadavků a kuriozit této soutěže je, že první klasifikovaný v každé kategorii profesionálního konopí v každé edici získá pás šampióna, který musí odevzdat v následující edici dalšímu vítězi.

Cannaval Cup 2018
Cannaval Cup 2018

Poslední edici vyhrála společnost Eva Seeds. Získala 1. cenu za vzorek GIPSY HAZE. V této edici jsme opět vyhráli 1. cenu v oblasti profesionálního konopí, a to se sladkým vzorkem GORILLA CANDY (Gorilla Glue#4 x Papa’s Candy), jednou z našich nejnovějších kreací, která bude brzy i v našem katalogu. Původní zkřížení je již v prodeji v rámci Limitované edice na naší webové stránce a na mnoha našich akcích a veletrzích, kterých se účastníme.
Den nám přinesl ale další překvapení…v kategorii BHO jsme získali 2. cenu s naším vzorkem BHO BLACK DREAM. Sekce Eva Extracts opět předvedla vysokou kvalitu a stabilitu svých koncentrátů.

Navzdory deštivému víkendu nám slunce svítilo a přítomná společnost byla více než jen příjemná. Úroveň vzorků ve všech kategoriích byla velmi vysoká a účastníci mohli vidět a vyzkoušet vzorky všeho, co se zde prezentovalo.

Gorilla Candy
Gorilla Candy (Gorilla Glue #4 x Papa’s Candy) z Eva Seeds v květu

Děkujeme organizátorům za skvělou profesionalitu a publiku za nádhernou atmosféru, kterou jsme si užívali po celý den.
Uvidíme se u příležitosti příští edice Cannaval!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *