Eva Seeds Cannafest 2013

Tak jsme se konečně vrátili z Prahy z konopného veletrhu Cannafest. Pro nás je to rozhodně nejlepší veletrh v Evropě. Sice nás bolí celý člověk, ale vrátili jsme se moc spokojení, protože jsme na vlastní oči viděli, jak naše odrůdy postupně pronikají mezi české pěstitele, kteří jsou s nimi velice spokojení. Zejména naše odrůda Jamaican Dream si mezi českými pěstiteli získala nadšené příznivce, sklízeli jsme za ni neustálou chválu.

Účast veřejnosti byla masivní už v pátek, což nebylo nic proti sobotě, kdy bylo kvůli davům lidí téměř nemožné veletrhem projít. Je zvláštní, že v Praze je na rozdíl od ostatních evropských veletrhů nejslabší účast vždy v neděli. Dalším pozoruhodným postřehem bylo, že průměrný věk návštěvníků je daleko vyšší než na jiných veletrzích, takže byli běžně k vidění padesátníci, šedesátníci i sedmdesátníci, kteří se zajímali o naše genetiky.

Chtěli bychom poděkovat organizátorům veletrhu za jejich fantastickou péči a za to, že promptně vyřešili veškeré problémy, které vyvstaly. Kromě toho nám první večer nabídli skvělou večeři a představení, které bylo skutečně úžasné a neobyčejně zábavné.

Děkujeme všem, kdo přišli. Byl to opravdu parádní veletrh a zasloužili jsme se o něj společně.

Tým Eva Seeds