SPANNABIS 2012: EVA SEEDS ARRASA!!!

KRONIKA SPANNABISU 2012

Nemůže být žádných pochyb o tom, že letošní veletrh byl absolutním úspěchem, co se týče návštěvnosti, počtu a kvality stánků a štědrosti ze strany všech zúčastněných vystavovatelů. Všichni profesionálové jsme se předháněli v nabídce všech možných produktů zdarma, abychom se vypořádali se všudypřítomnou ekonomickou krizí.

V expozici EVA SEEDS FACTORY triumfovala originalita v podobě naší továrny na fantazii, kde jsme ukázali naše nová a barevná balení semínek, katalogy a výstavu. A poprvé v historii španělských konopných veletrhů jsme ukázali také živou rostlinu ve fázi květu, aby si všichni mohli prohlédnout velkou výnosnost naší nové ultra rychlé odrůdy WHITE DRAGON.

Neustále a po celou dobu konání veletrhu jsme přijímali pozitivní komentáře od veřejnosti i od profesionálů v oboru, což vyvrcholilo získáním ceny pro nejlepší stánek. V průběhu celých tří dnů jsme návštěvníky bavili nejlepší reggae muzikou od početných DJs a živými vystoupeními kapel  GREEN VALLEY a ELS BARATOS. To vše sponzorovali Eva Seeds a také naši velcí kamarádi ze sousedního stánku Cactus Martorell. Poděkování patří také firmě Producciones Vikingas za uspořádání hudebního festivalu.

Navštívily nás stovky profesionálů, nažhavených zhlédnout naše novinky. Jako vždy jsme také velice rádi přivítali všechny naše přátele ze ZAHRADY JUANA VALDESE a další tisíce návštěvníků, kteří s otevřenými ústy sledovali představení, které jsme pro ně připravili.

Dále získala Eva stovky přátel na Facebooku a každého nového přítele jsme obdarovali jedním semínkem od Eva Seeds. V průběhu všech dní trvání veletrhu se u nás tvořily dlouhé fronty.

A na závěr přišlo udělování cen, kde Eva Seeds dominovala se ziskem čtyř ocenění:

 

CENA ZA NEJLEPŠÍ STÁNEK

CENA PRO NEJLEPŠÍ SEMENNOU BANKU

2. CENA V KATEGORII PRYSKYŘICE ZA WHITE DRAGON

3. CENA V KATEGORII PRYSKYŘICE ZA VENENO

 

Těžko se nám mohlo zadařit lépe, tento úspěch je pro nás zadostiučením a důkazem, že kráčíme po správné cestě a vynikáme poctivostí své práce a svou profesionalitou. Děkujeme všem profesionálům v oboru, kteří nám dali svůj hlas a tím nás podpořili, abychom mohli ukázat, že jsme jiní a jsme na to hrdí.

Fotografie ze Spannabisu 2012 si prohlédněte ZDE

stand-feria-eva-500 . Recibimos constantes comentarios positivos del público y de  profesionales  del sector a lo largo de toda la feria, que culminaron con el premio al mejor stand.