EVA SEEDS EN SPANNABIS 2011: VEN A LA FIESTA!!

publi_spannabis_feria
2011_02_24_rebel_route_hemp_festival_0

V letošním roce se v Eva Seeds chystáme oslavit 5 let, během nichž jsme se podělili o naše semínka se statisíci spokojených zákazníků. Vaše důvěra v naše genetiky nám umožnila dostat se tam, kde jsme, a ukázat, že jsme španělská semenná banka s nejspolehlivějšími a nejoriginálnějšími semínky na trhu. A proto to oslavíme společně s vámi na veletrhu Spannabis 2011 ve dnech 25. až 27. února ve veletržním areálu Cornellá.

Přijďte si s námi užít opravdovou fiestu!!! Nabídneme vám muziku, spoustu muziky. Po všechny tři dny nám budou hrát Supah Cannabinol Sound a navíc další DJs a v sobotu a v neděli proběhnou speciální vystoupení, která uvádíme níže:

ČTVRTEK: pro ty, kteří chtějí začít ještě před veletrhem, jsme uspořádali koncert RAPSUS KLEI v sále Salamandra v Hospitaletu

PÁTEK: Lion Soldiers Sound + DJ Sali B

SOBOTA: Lion Soldiers Sound + DJ Rochisteady

v 19:00 živé vystoupení kapel U-Rie + Yuanan

NEDĚLE: King Horror Sound + Dance Crasher + Akrata Sound

v 17:00 živé vystoupení – Ben Jammin

v 17:30 volba „Miss Eva 2011“

v 18:00 pokračování živého vystoupení Bena Jammina

V neděli také proběhne volba „Miss Eva 2011“, která bude vybrána z deseti finalistek, účastnic veletrhu. To si nenechte ujít!

Kromě toho budeme mít několik vaporizérů, které pojedou naplno pro potěšení návštěvníků, budeme rozdávat spousty semínek, triček… Takže kdo nepřijde, může jen litovat… a pak za námi nechoďte s pláčem…

Těšíme se na vás na Spannabisu 2011 na stánku 17 (vpravo od vchodu).