MONSTER

Odrůda marihuany Monster vznikla s cílem nabídnout velmi produktivní odrůdu, která se pěstuje snadno.

Kup si Monster

K získání odrůdy MonsterEva Seeds zkřížila dobře známou odrůdu G13 Hash Plant s jihoamerickým hybridem (Mexiko/Kolumbie/Meao Thai/Uzbekistán). K dispozici ve formátu feminizovaných semen.

Monster od Eva Seeds
Monster od Eva Seeds

Výsledkem je rostlina s robustním a rozvětveným růstem, která vytváří množství větví plných pupenů a širokých listů. Je velmi odolná nepřívětivým klimatickým podmínkám, houbám a napadení hmyzem apod.  Má protáhlou a širokou strukturu. Velmi dobře reaguje na prořezávání typu FIM nebo apikální, lze ji pěstovat metodou SOG (moře zeleně) a SCroG.

Během doby květu vytváří vysokou produkci velkých palic s intenzivním kořenitým aroma s dřevitým tónem dubu. Má tendenci tvořit velkou středovou palici kterou obklopují silné satelitní větve.

Monster od Eva Seeds outdoor
Monster od Eva Seeds outdoor

Její chuť je spíše suchá a pryskyřičná, kořenitá s příchutí ušlechtilého dřeva. Má stimulační a rozveselující účinek, spíše vhodný pro uživatele s vysokou tolerancí vůči THC. Ideálně se hodí pro denní použití, pro setkání s přáteli a jako stimulátor při uměleckém tvorbě. Používá se k lékařským účelům na zlepšení nálady.

Snadno se přizpůsobí jakémukoli typu pěstování (indoor, outdoor, skleník) a prostředkům (země, kokos, hydro atd.), s nízkými nutričními nároky, ale dobře snáší i středně vysoké vysoké nutriční hladiny.

Pěstování odrůdy Monster indoor:

 Monster lze sklízet po 65-70 dnech květu, pokud rostliny dosáhly dostatečného růstu.

Doporučujeme nechat vyrůst do výšky 50-60 cm a poté změnit fotoperiodu, a tak zahájit dobu květu (12 h světla a 12 h tmy). Na konci doby květu by rostliny měly mít výšku 100-120 cm.

Monster od Eva Seeds indoor
Monster od Eva Seeds indoor

Začínáte-li výsevem semen, doporučujeme vysít 9 kusů na metr čtvereční, pokud používáte konečné květníky o velikosti 7 l a přibl. 6 rostlin na metr čtvereční, pokud používáte květníky o velikosti 11 l.

Produkce přibližně 500 g–1 kg na metr čtvereční, v závislosti na prostředcích a podmínkách pěstování.

Pěstování odrůdy Monster outdoor:

Monster se přizpůsobí jakémukoli typu pěstování, velmi dobře se jí daří v outdoorovém pěstování, vytváří velké rostliny s překvapivou produkcí.

Dosahuje výšky 2-4 metrů na konci cyklu, s produkcí 1-2,8 kg na rostlinu, v závislosti na prostředcích a velikosti pěstovací nádoby.

 Severní polokoule:

Vhodná doba pro výsev březen–červen pro sklizeň kolem. 15. října.

 Jižní polokoule:

Vhodná doba pro výsev září–leden pro sklizeň kolem 15. dubna.

Monster od Eva Seeds outdoor
Monster od Eva Seeds outdoor

*Pěstování je možné i mimo sezónu za předpokladu, že to podmínky prostředí umožňují, přitom je třeba vždy mít na paměti dostupné množství hodin s denním světlem, protože se jedná o feminizovanou odrůdu závislou na světle.

TECHNICKÁ KARTA MONSTER:

OBSAH THC: střední (14–17 %) CBD: nízký

80 % KONOPÍ SETÉ 20 % KONOPÍ INDICKÉ

OCENĚNÍ:

1. Cena – Spannabis  Cannabis Champions Cup 2009 – kategorie pryskyřice