HIGH LEVEL

Odrůda marihuany High Level od Eva Seeds vznikla s cílem nabídnout 100% konopí seté s genetikou Haze, ale bez kadidlové chuti a aroma typické pro tuto genetiku. Cílem bylo najít spíše sladší a ovocnější chuť.

Kup si High Level

K vytvoření odrůdy High Level byla zkříženo silné jihoafrické konopí seté zvané Lesotho s velmi stabilní a produktivní odrůda Skunk HazeEva Seeds nabízí toto konopí seté ve formátu feminizovaných semen.

High Level, Eva Seeds
High Level, Eva Seeds

Výsledkem je rostlina s rychlým a silným růstem, která za krátkou dobu vyroste ve velmi rozvětvené exempláře. Tvoří tenké stonky a listy typické pro ryzí konopí seté, se strukturou stejně vysokou jako širokou. Velmi dobře reaguje na prořezávání typu FIM nebo apikální a lze ji pěstovat metodou SCROG. Velmi odolná útoku hub jako oidium nebo botrytisnepříznivým vysokým teplotám s vysokou vlhkostí.

Během doby květu vytváří dlouhé a pryskyřičné palice intenzivním a nasládlým ovocným aroma.

High Level má silnou sladkou chuť po zralém ovoci s pikantními pepřovými tóny.

High Level outdoor
High Level outdoor

Má velmi silný, stimulační cerebrální a kreativní účinek. Ideálně se hodí pro denní použití, pro setkání s přáteli a jako stimulátor při uměleckém tvorbě. Používá se také k lékařským účelům na zlepšení nálady.

Snadno se přizpůsobí jakémukoli typu pěstování (indoor, outdoor, skleník) a prostředkům (země, kokos, hydro atd.), s vysokými nutričními nároky, a to jak pro růst, tak pro květ.

Pěstování odrůdy High Level indoor:

Odrůda High Level vzhledem ke své genetice má rychlou dobu květu, za pouhých 55-60 dnů kvetení bude připravená ke sklizni, pokud rostliny dosáhly dostatečného růstu.

Doporučujeme nechat vyrůst do výšky 50 cm a poté změnit fotoperiodu, a tak zahájit dobu květu (12 h světla a 12 h tmy). Na konci doby květu by rostliny měly mít výšku 80–100 cm.

High Level indoor
High Level indoor

Doporučujeme vysít přibl. 9 semen na metr čtvereční, pokud používáte květníky o velikosti 7 l a zasadit přibl. 6 rostlin na metr čtvereční, pokud používáte květníky o velikosti 11 l.

Produkce přibližně 450-600 gramů na metr čtvereční, v závislosti na prostředcích a podmínkách pěstování.

Pěstování odrůdy High Level outdoor:

High Level vykazuje velkou odolnost pro outdoorové pěstování, vytvoří velké rostliny za krátkou dobu, které dosahují 1,8 až 2,5 metrů, v závislosti na době výsevu.

Produkce přibližně 500 g–1 kg na rostlinu, v závislosti na růstu, velikosti prostředků pěstování a poskytnutých podmínkách.

 Severní polokoule:

Vhodná doba pro výsev březen–červen pro sklizeň mezi 1–15 říjnem.

Jižní polokoule:

Vhodná doba pro výsev září–prosinec pro sklizeň mezi 1–15 dubnem.

High Level outdoor
High Level outdoor

*Pěstování je možné i mimo sezónu za předpokladu, že to podmínky prostředí umožňují, přitom je třeba vždy mít na paměti dostupné množství hodin s denním světlem, protože se jedná o feminizovanou odrůdu závislou na světle.

TECHNICKÁ KARTA HIGH LEVEL:

OBSAH THC: velmi vysoký (16-19 %) CBD: nízký

100 % KONOPÍ SETÉ 0 % KONOPÍ INDICKÉ

High Level - Eva Seeds
High Level – Eva Seeds